2014年4月9日星期三

http://www.chestercreek.com/shipping/ nike shoes uk www.isklar.nooldsiteaspnet_client.asp nike free

Det er en offentlig fest, vi fest det vil si de fire personene, den gamle plassen, i morgen kveld, ok? Kong Zaitian president må komme ? Bør være, og hvis du kommer frem Deng ordfører, vil Kongxiao Chang kommer. Hvis det er ingen offisielle virksomhet i morgen natt, nike sko vil komme. Etter den tid et kall til nike shoes. Vel, Deng Mayor, takk for! Hengt opp telefonen, Di Xinwen øynene lukket, hodet lent mot seteryggen. Bare to samtaler, jeg tror Søn Hongjun vil bli hørt høyt og tydelig, hører du tydelig redd, redd for at du ikke kan høre.

Men hvis den Søn Hongjun munnen egentlig veldig strenge, da, hvis han ikke tar det som et rykte spredt ut, ville ikke noe imot at nike store ikke er nådd ? Er en påminnelse Søn Hongjun, ville ikke det være overflødig, men ikke i USA ? Eller si noe godt. Stille, øynene lukket, bilen plutselig stoppet. Søn Hongjun sa lavt : Zhai sinn til. Di Xinwen åpnet øynene og fant ut at bilen har kommet til den tidligere City Board of Education bygningen. Han smilte : Rød, hardt du ! Ikke vanskelig, er dette nike shoes bør gjøre.

Di Xinwen kom ut og forsiktig klappet på skulderen Søn Hongjun, sa ikke noe direkte inn i første etasje av hallen. Søn Hongjun igjen kom inn i bilen, startet bilen, på vei til garasjen. Stoppet bilen, søn Hongjun ikke umiddelbart gå av, men satt stille i bilen. Kan ikke lenger se ned på mannen foran, kan ikke rart være nike shoes forgrunnen, i stedet for å ta tak prestasjoner i undervisning god Zou Zhigang, visedirektør, er dette sannsynligvis den nike shoes uk bakgrunnen er ikke dypt Zouju Zhang ah ! Dette, ser godt forhold til Deng ordfører med ansvar for utdanning, selv gikk til en avdelingsnivågodt forhold, ikke at nivå kadre byens ledere gjøre?Heldigvis hadde Zhai i tankene har vært svært respektfull, aldri hva anstendighet ting ikke blir gjort, ta initiativ til å kjøre i dag, er jeg redd for å forlate et godt inntrykk Zhai tankene. I dag Zhai huske å spille foran ansiktet nike shoes Hva er hensikten med disse to telefonene gjøre? nike shoes Sannsynligvis nike outlet ikke bare demonstranter, er ikke det inneholder også annen mening ? Di Xinwen tilbake til kontoret, ringte bordtelefon. Di Xinwen plukke opp telefonen, men det er stemmen til Yang Fang : Zhai notat, gratulerer til deg. Professor Yang, er du for snill !

没有评论:

发表评论